+34 933 481 566 serom@serom.cat

La missió de la nostra empresa és donar un Servei de qualitat que respongui amb exactitud i eficiència a les demandes dels nostres clients. La situació que estem vivint ha donat lloc a noves demandes, sobretot en un dels nostres sectors principals: l’hospitalari. Un sector a què hem de respondre amb gran urgència.

Alhora que treballem per continuar adaptant-nos a aquesta situació crítica, hem volgut respectar la nostra missió i estem ajudant diferents hospitals a ampliar la seva capacitat ia adaptar la capacitat de les seves instal·lacions. En són exemple la Vall d’Hebron, l’Hospital Clínic, l’Hospital Sant Pau de Barcelona i l’Hospital Can Ruti de Badalona.

Des de Serom volem aprofitar aquest text per agrair tot el personal de l’empresa. Totes aquelles persones que han vist parada o modificada la seva obra, aquells que treballen cada dia des de casa i també aquelles que aquests dies treballen als hospitals.

Per acabar us compartim aquest vídeo d’una de les nostres actuacions. A la Vall d’Hebron estem transformant la 5a planta de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats per reconvertir-lo en una nova àrea d’atenció per a pacients crítics de COVID-19. En aquest espai es podran acollir fins a 80 llits de curació intensiva.