+34 933 481 566 serom@serom.cat

Finalitzem les obres de la nova terminal de creuers del Port de Tarragona

juny 10, 2024

Ens complau anunciar que les obres de la nova terminal de creuers del Port de Tarragona han finalitzat amb èxit!

Aquesta innovadora infraestructura, que ha suposat un salt qualitatiu i quantitatiu per a l’activitat de creuers al port, ha estat construïda utilitzant 28 mòduls prefabricats.

📅 Inauguració oficial: 11 de juny 📆 Entrada en funcionament: 31 de maig

Amb una superfície de 2.200 m², la terminal és un edifici espectacular dissenyat per maximitzar la funcionalitat i el confort dels passatgers. La seva construcció inclou plaques solars per a l’autosuficiència energètica, reflectint el nostre compromís amb la sostenibilitat.

Aquesta nova terminal oferirà un espai ampli i diàfan, equipat amb totes les comoditats necessàries per millorar l’experiència dels creueristes. Inclou punts de control i duanes, zones d’espera amb bancs i banys, punts d’informació turística, una cafeteria i una botiga de regals.

El projecte no només ha suposat una gran inversió econòmica, sinó que també ha requerit una gran coordinació i treball en equip. Volem felicitar a tots els nostres col·laboradors per la feina ben feta i per contribuir a aquest important avanç per al Port de Tarragona.

Aquest projecte exemplifica la nostra capacitat per executar obres complexes i de gran escala, mantenint sempre els més alts estàndards de qualitat i eficiència.

Estem molt orgullosos de formar part d’aquesta transformació i esperem que la nova terminal esdevingui un punt de referència per a futurs projectes portuaris.

Serom – Construïm diferent per millorar la societat on vivim

Contacteu amb nosaltres per a més informació.