El principal objectiu de la nostra empresa és satisfer les necessitats dels nostres clients, mitjançant un esperit d’innovació, creativitat i l'adequada gestió dels recursos humans.
 

SERVEIS, OBRES I MANTENIMENT, S.L. (SEROM), fundada l'any 1990, és una empresa constructora compromesa i actual, amb una àmplia experiència en totes les nostres àrees d'activitat, especialment en edificació, obres de serveis/manteniments integrals d'edificis i obra civil, amb certificats de classificació empresarial i sistemes de gestió certificats.

L'empresa compta amb la confiança que aporta la seva trajectòria en el sector, gràcies a l'acreditació del seu equip humà i tècnic, i als seus sistemes de gestió i control qualificats.

Preservar la identitat de l'empresa és una de les prioritats de l'equip directiu: obres ben executades, atenció continua al client, compliment dels terminis previstos i orientació de la gestió cap a la rendibilitat, així com la reducció de costos i millora de la gestió personal per assolir les necessitats dels nostres clients, són la garantia del nostre futur.