La missió de la nostra empresa és donar un servei de qualitat que respongui amb exactitud i eficàcia a les demandes dels nostres clients. La situació que vivim ha donat llum a noves demandes, sobretot a un dels nostres principals sectors: l’hospitalari, que a més, responen a una gran urgència.
 
A l’hora que treballem per continuar adaptant-nos a aquesta situació crítica, hem volgut donar resposta a la nostra missió i estem ajudant a diversos hospitals del territori català a ampliar la seva capacitat i a adaptar les seves instal·lacions. Exemples són la Vall d’Hebron, l’Hospital Clínic, l’Hospital Sant Pau de Barcelona i l’Hospital Can Ruti, a Badalona.
 
Des de SEROM volem aprofitar aquest text per donar les gràcies a tot el personal de l’empresa. Totes aquelles persones que han vist parada o modificada la seva obra, aquelles que cada dia treballen des de casa i també aquelles que aquests dies estan donant servei als hospitals prèviament esmentats.
 
Per acabar, us compartim aquest vídeo d’una de les nostres actuacions. A la Vall d’Hebron estem  transformant la 5a planta de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats per reconvertir-la en una nova àrea per a l’atenció de pacients crítics amb COVID-19. En aquest espai s’hi podran acollir fins a 80 llits de cures intensives.

 
  Video: Tics Mediatics
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració