Calaf Grup patrocinadors Plata 2017 de l'Aliança Empresarial per a la vacunació infantil.

Enguany Calaf Grup és patrocinador Plata 2017 de l’Aliança empresarial per a la vacunació infantil, una iniciativa de Gavi the Vaccine i “La Caixa”, amb la col·laboració de ISGlobal, per la lluita contra la mortalitat infantil en els països més pobres del món.

L’Àrea Internacional de la Fundació de l’Obra Social “La Caixa” es compromet a promoure i canalitzar totes les donacions de les empreses participants, a invertir íntegrament en vacunació infantil i a realitzar el seguiment oportú.

Amb la solidaritat i aportació de més de 1000 empreses patrocinadores, s’ha aconseguit vacunar 2.682.360 nens.

Des de l’inici de Gavi the Vaccine Alliance l’any 2000 s’han vacunat 500 milions de nens i evitat 7 milions de morts prematures.

L’aportació de Calaf Grup es dedicarà a la distribució de la vacuna pneumocòccica a Moçambic. La vacuna pneumocòccica protegeix la població infantil contra la pneumònia, que és la principal causa de mortalitat infantil en menors de cinc anys.

Per cada aportació empresarial, l’Obra Social “La Caixa” i Bill & Melinda Gates Foundation, doblaran respectivament els fons donats a Gavi, amb la qual cosa les aportacions de l’Aliança Empresarial es beneficiaran d’aquesta iniciativa que multiplicarà per quatre el seu efecte i aconseguirà quadruplicar els esforços en la lluita contra la mortalitat infantil.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració