Serom defineix el seu Codi Ètic

ASEROM per assolir l’objectiu de consolidar la “Responsabilitat Social Corporativa” (RSC) de l’empresa, s'ha redactat un Codi d’Ètica Empresarial el qual recull el compromís de l'empresa amb els principis de l’ètica empresarial i la transparència en tots els àmbits d’actuació, establint un conjunt de principis i normes de conducta adreçats a garantir el comportament ètic i responsable de totes les persones professionals de l'empresa en el desenvolupament de la seva tasca.

Amb la redacció del Codi Ètic es vol determinar els valors i bones pràctiques que han de regir la conducta de l'empresa en tot el seu conjunt, així com la de totes les persones que es vinculin a ella directa i indirectament, en el compliment de les seves funcions i en les seves relacions professionals, i tot sobre la base de la RSC, partint del rebuig absolut a tota conducta o actuació que no sigui èticament responsable, o que vulneri la normativa vigent mitjançant la comissió de qualsevol acte il·lícit.

El Codi d'Ètica Empresarial de SEROM preveu 13 dimensions essencials que pretenen materialitzar els valors de l'empresa i que siguin visibles als grups de clients, al personal empleat i a la societat.

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració